Is Poetin de oorlog in Oekraïne begonnen?

Geef Mij je liefde

Pater Daniel, Nieuwsbrief XVII.15+16, 8 april 2022  

Is Poetin de oorlog in Oekraïne begonnen? De oorlog in Oekraïne is niet op 24 februari 2022 begonnen door Rusland maar op 17 februari door Oekraïne, bewust al jaren vooraf aangestookt door de VS om uiteindelijk te komen tot hun nieuwe wereldorde, waarvan Rusland en China uitgesloten moeten worden. Deze stelling wordt gedocumenteerd uitgewerkt door Thierry Meyssan (www.voltairenet.org.

De VS willen Rusland van de kaart vegen, al drie decennia lang. En de Europese landen blaten als makke schapen en geven hiervoor al hun energie, hoewel Rusland voor geen enkel van hen enige bedreiging vormt, integendeel. Bij de instorting van de Sovjetunie werd ook hun militair Warschau pakt ontbonden. De Russen zouden hun troepen uit Oost-Duitsland terugtrekken en het westen beloofde de landen van het voormalige Warschau pakt en de voormalige Sovjetunie gerust te laten. In plaats van ook de NAVO te…

View original post 1.472 woorden meer