Watch the Water

Luister en geef gehoor

De plandemie gaat door, maar de oorsprong ervan is nog steeds een snood mysterie. Hoe werd de wereld ziek, hoe verspreidde Covid zich en wat vertelde de elite de wereld van tevoren al allemaal over dit biowapen? Dr. Bryan Ardis (www.ardisantidote.com) heeft het schokkende verband onthuld tussen deze pandemie en de eeuwige strijd van goed en kwaad wat begon in de Hof van Eden. In deze ‘Stew Peters Network exclusive’ brengen regisseur Stew Peters, de bekroonde filmmaker Nicholas Stumphauzer en producer Lauren Witzke een waarheid aan het licht die satan zelf heeft bevochten te onderdrukken. Bezoek http://ardisantidote.com om te leren hoe u en uw dierbaren kunt beschermen tijdens deze biologische oorlog.


Infowarsachtergrondinformatie:

Het bijna uur durende gesprek tussen Peters en de arts, legde een belangrijk onderwerp bloot dat weinig aandacht krijgt. In wezen, nadat hij zich realiseerde hoe vreemd het was dat antigifgeneesmiddelen zoals monoklonale antilichamen Covid…

View original post 109 woorden meer