De Italiaanse aartsbisschop Vigano steunt de Canadese vrachtwagenchauffeurs tegen de Nieuwe Wereldorde (Nederlands Transcript)

Geef Mij je liefde

Jullie protest, beste Canadese vrachtwagenchauffeursvrienden, sluit zich aan bij een wereldwijd koor dat zich wil verzetten tegen de vestiging van de Nieuwe Wereldorde op de puinhopen van natiestaten.

14-2-2022

Beste broeders en zusters Canadese vrachtwagenchauffeurs,

De wereldwijde staatsgreep die in deze twee jaar van psycho-pandemische farce door de globalistische elite is gepleegd, komt het duidelijkst naar voren als we ons niet beperken tot wat er in afzonderlijke landen is gebeurd, maar onze blik verbreden naar wat er overal is gebeurd, citeert Lifesitenews.com.

Uw protest, beste Canadese vrachtwagenchauffeursvrienden, sluit zich aan bij een wereldwijd koor dat zich wil verzetten tegen de vestiging van de Nieuwe Wereldorde op de puinhopen van de natiestaten, door middel van de Great Reset die wordt nagestreefd door het Economisch Wereldforum en door de Verenigde Naties onder de naam Agenda 2030. En we weten dat veel regeringsleiders hebben deelgenomen aan de School voor Young Leaders van…

View original post 814 woorden meer