Implanteerbare nano-hydrogel biosensor als mogelijk onderdeel van toekomstige vaccins?

Een implanteerbare hydrogel-biosensor, gemaakt via een door DARPA-Gates gefinancierd bedrijf in Silicon Valley, lijkt te worden gebruikt in het aankomende COVID-vaccin. Het Amerikaanse ministerie van Defensie en de Bill and Melinda Gates Foundation werken samen met Profusa, een bedrijf uit Silicon Valley, om een stukje nanotechnologie te ontwikkelen dat is gemaakt van hydrogel (vergelijkbaar met een zachte contactlens) die kan worden geïnjecteerd en geïmplanteerd onder de huid met behulp van een vaccin als toedieningssysteem. Deze sensor (of beter gezegd een biosensor), minder groot dan een rijstkorrel, zou effectief versmelten met het lichaam. Als een stukje nanotech zou het verbinding maken met het draadloze netwerk (het 5G-gestuurde IoT of Internet of Things) en het zou zowel informatie over u en uw lichaam naar autoriteiten verzenden als informatie ontvangen. Dit artikel van Defense One meldde al in maart 2020 dat de biosensor op schema lag om begin 2021 goedkeuring van de FDA te krijgen, wat ongeveer dezelfde tijd is dat we te horen hebben gekregen dat we de uitrol van het COVID-vaccin kunnen verwachten.

2-delige Hydrogel Biosensor zou verschillende signalen uitzenden

Het DefenseOne-artikel schetst de eigenschappen en capaciteiten van de hydrogel biosensor:

“De sensor bestaat uit twee delen. Een daarvan is een 3 mm-snaar hydrogel, een materiaal waarvan het netwerk van polymeerketens wordt gebruikt in sommige contactlenzen en andere implantaten. De string wordt onder de huid ingebracht met een spuit en bevat een speciaal ontworpen molecuul dat een fluorescerend signaal buiten het lichaam stuurt wanneer het lichaam een infectie begint te bestrijden. Het andere deel is een elektronische component die aan de huid is bevestigd. Het stuurt licht door de huid, detecteert het fluorescerende signaal en genereert een ander signaal dat de drager naar een arts, website, enz. Kan sturen. Het is als een bloedlaboratorium op de huid dat de reactie van het lichaam op ziekte kan oppikken vóór de aanwezigheid van andere symptomen, zoals hoesten. “

Profusa is een van deze Silicon Valley-bedrijven met banden met het Amerikaanse militaire industriële complex. Het pocht op zijn website dat het “baanbrekend is op het gebied van weefselintegrerende biosensoren voor continue monitoring van lichaamschemie.” Of het nu gaat om Big Tech-bedrijven Google, Facebook of Twitter, of kleinere spelers als Profusa, het leger en Silicon Valley zijn op de heup aangesloten en vormen een belangrijk onderdeel van de NWO (Nieuwe Wereld Orde). DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), het bureau dat belast is met het bedenken van exotische nieuwe dodelijke technologieën om steeds meer mensen tot slaaf te maken en te doden, gooide in 2011 wat geld naar Profusa en blijft nauw met hen samenwerken. Profusa is ook verbonden aan de Bill and Melinda Gates Foundation, wat niet verwonderlijk is, aangezien eugeneticus en ontvolkingsadvocaat Gates deze neppandemie bijna eigenhandig heeft georkestreerd. U herinnert zich misschien dat Gates het Imperial College in Londen financierde, waarvan de belachelijke en onverstandige modellen onheil voorspelden dat nooit in de buurt kwam van een gebeurtenis. Volgens dit artikel voert Profusa momenteel een onderzoek uit in samenwerking met het Imperial College. Op de website van Profusa staat:

“In plaats van geïsoleerd te zijn van het lichaam, werken de biosensoren volledig geïntegreerd in het weefsel van het lichaam – zonder enig metalen apparaat of elektronica, waardoor de pogingen van het lichaam om het af te stoten worden overwonnen. Tot op heden hebben de geïnjecteerde biosensoren maar liefst vier jaar gefunctioneerd. Kleiner dan een rijstkorrel, elke biosensor is een flexibele vezel van ongeveer 5 mm lang en een halve millimeter breed, bestaande uit een poreuze stellage die capillaire en cellulaire ingroei van omringend weefsel induceert. De hydrogel is gekoppeld aan lichtgevende fluorescerende moleculen die continu signaleren in verhouding tot de concentratie van een lichaamsstof, zoals zuurstof, glucose of een ander biomolecuul van belang. “

Hacken van het menselijk lichaam met vreemde synthetische nanotech-objecten

Profusa wil je hele lichaamschemie kennen – je zuurstofgehalte, je glucosespiegels, je hormoonspiegels, je hartslag, je ademhalingsfrequentie, je lichaamstemperatuur, met het (onuitgesproken) vermogen om zich uit te breiden naar gebieden van het kennen van je menstruatiecyclus (als je een vrouw bent), je seksleven, je emoties en meer – en wil dan al die informatie doorgeven aan een soort medische autoriteit, hoewel het natuurlijk overduidelijk is dat deze gegevens in handen zouden komen van de NWO-samenzweerders die het zouden gebruiken om de massa te manipuleren. Profusa bracht dit persbericht uit Injectable Body Sensors Take Personal Chemistry to a Cell Phone Closer to Reality in 2018. Ze perfectioneren de kunst van het hacken van het menselijk lichaam, houden het voor de gek door synthetische materialen en objecten te accepteren die vermomd zijn zodat ze niet als vreemd worden herkend:

“Conventionele sensoren, zoals die in continue glucosemonitoren, hebben een sensorelektrodedraad die de huid binnendringt om een doelstof te meten in de vloeistof die cellen omringt. Maar omdat het lichaam de elektrode als vreemd materiaal “ziet”, moet deze binnen enkele dagen op een andere locatie worden verwijderd en vervangen om de effecten van ontsteking en littekenweefsel te voorkomen die uiteindelijk voorkomen dat de elektrode nauwkeurig functioneert. Het team van Profusa ontwikkelt een familie van kleine biosensoren bestaande uit een weefselachtige hydrogel, vergelijkbaar met een zachte contactlens, die pijnloos onder de huid worden geplaatst met een enkele injectie. In plaats van geïsoleerd te zijn van het lichaam, werken de biosensoren volledig geïntegreerd in het weefsel van het lichaam – zonder enig metalen apparaat of elektronica, waardoor de pogingen van het lichaam om het af te stoten worden overwonnen. “

Dit is meer bewijs dat we halsoverkop via The Synthetic Agenda naar een toekomst van transhumanisme denderen, waar de mens wordt samengevoegd met de machine om Human 2.0 te creëren. Deze gemodificeerde mens is gepland om te worden gemaakt van synthetische metalen en plastic-achtige onderdelen; het verkooppraatje is dat we zullen worden versterkt en verbeterd, maar de waarheid is dat we zullen vernietigen wat ons mens maakt. Dit recente artikel meldde dat de American Chemical Society (ACS) steeds dichter bij de integratie van elektronica in het lichaam komt:

“Traditionele micro-elektronische materialen, zoals silicium, goud, roestvrij staal en iridium, veroorzaken littekens bij implantatie. Voor toepassingen in spier- of hersenweefsel moeten elektrische signalen stromen om goed te kunnen werken, maar littekens onderbreken deze activiteit … “We begonnen te kijken naar organische elektronische materialen zoals geconjugeerde polymeren die werden gebruikt in niet-biologische apparaten,” zegt Martin, die aan de Universiteit van Delaware werkt. ” We vonden een chemisch stabiel exemplaar dat commercieel werd verkocht als antistatische coating voor elektronische displays.” Na het testen ontdekten de onderzoekers dat het polymeer de eigenschappen had die nodig zijn voor het koppelen van hardware en menselijk weefsel … Tot nu toe heeft het team een polymeer gemaakt met dopamine, dat een rol speelt bij verslavend gedrag, evenals dopamine-gefunctionaliseerde varianten van het EDOT-monomeer. Martin zegt dat deze biologisch-synthetische hybride materialen op een dag nuttig kunnen zijn bij het samenvoegen van kunstmatige intelligentie met het menselijk brein. Uiteindelijk, zegt Martin, is het zijn droom om te kunnen aanpassen hoe deze materialen zich op een oppervlak afzetten en ze vervolgens in weefsel in een levend organisme te plaatsen. “Het vermogen om de polymerisatie op een gecontroleerde manier in een levend organisme te doen, zou fascinerend zijn.” 

Deze Hydrogel Biosensor Implant Scheme zou alleen werken als de NWO-controllers toegang krijgen tot ieders bloedbaan

Vanuit het oogpunt van NWO zouden ze, om deze regeling op wereldwijde schaal te laten slagen, toegang moeten krijgen tot de bloedbaan van iedereen, wat ze zouden kunnen doen als verplichte vaccinatiewetten blijven worden uitgerold, zoals al gebeurt of waarover wordt gesproken in veel landen, staten en regio’s over de hele wereld. Massachusetts heeft zojuist een wet aangenomen die griepprikvaccins voor schoolkinderen verplicht stelt; de Australische premier heeft het over verplichte vaccinatie; aan de andere kant hebben staten als South Dakota echter wetsvoorstellen ingediend om verplichte vaccinaties voor scholen te verbieden. Dit zal de komende maanden het echte slagveld zijn als Operation Warp Speed en andere schema’s tot het uiterste worden geduwd, met een wanhopige NWO die probeert de schertsvertoning van een pandemie op tijd voort te zetten zodat ze hun gehaaste en niet-geteste COVID-vaccin kunnen uitrollen – een nieuw type RNA-vaccin met de mogelijkheid om je genetica (RNA en DNA) te wijzigen, en hoogstwaarschijnlijk de mogelijkheid om u te implanteren met een nanotech hydrogel biosensor. Met Gates, een van de financiers van deze technologie, laat het zien dat zijn excuses erg zwak zijn als hij zegt dat hij niet probeert de mensheid te microchipen.

Makia Freeman

https://davidicke.com & https://uncutnews