De grote ‘Transhumanisme’ Reset: ‘Smart Dust’ bespioneert je hersenen; menselijk microchippen

Al in 2014 zei futuroloog Dr. Oskar Villani dat het mogelijk was om mensen te monitoren met nauwelijks zichtbare computerchips. Deze minuscule chips worden “Smart Dust” genoemd. Honderden ervan kunnen met een simpele handdruk op een persoon worden “overgedragen”. DARPA, een militaire onderzoeksfaciliteit van het Amerikaanse ministerie van Defensie, was in belangrijke mate betrokken bij de ontwikkeling ervan. Zij hebben ook een manier gevonden om Smart Dust te gebruiken om onze hersengolven en -signalen te lezen, waardoor mogelijk niet-uitgesproken gedachten en stemmingen aan het licht komen. De samensmelting van mensen en machines wordt gebruikt om de belangen van globalisten te bevorderen, de mensheid opnieuw vorm te geven en volledige controle te krijgen over elk aspect van ons leven.

Lees hier verder…