Hoe het allemaal in elkaar past: Covid, 5G, Nanotech en Transhumanisme

De draadloze toekomst is hier. Het model verandert mensen, via nano-implantaten, in antennes die informatie kunnen verzenden. Ze veranderen menselijke wezens in quasi-machines. In het kader van deze transhumanistische agenda is het de bedoeling nanotech in onze lichamen te plaatsen waarmee we in real time kunnen communiceren met het Smart Grid dat via 5G wordt gevoed, schrijft Maryam Henein.

De 4e Industriële Transhumanistische IOB Grafeen Nanobot Revolutie

Het wordt het ‘internet van lichamen’ (IoB) of de ‘nanotech van dingen,’ (NToT) genoemd, en het sluit aan op het internet der dingen (IOT). Eén manier om dit te bereiken is door sensoren van grafeen in weefsels in te bedden. Een andere manier is om de nanotechmaterie in het lichaam te implanteren of in te nemen, waardoor een intern technologieplatform ontstaat.

Zo beschreef Albert Bourla, CEO van Pfizer, de allereerste door de FDA goedgekeurde ‘elektronische pil’, die zal uitnodigen tot ‘naleving’ door een signaal naar je ‘dokter’ te sturen dat je inderdaad je ‘medicatie’ hebt geslikt.

“Wat we zullen zien is een soort samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld,” zegt Klaus Schwab van het World Economic Forum.

Oh Klausy!

Om al deze connectiviteit mogelijk te maken, moeten deze deeltjes GRAFEEN bevatten, een supergeleidend materiaal dat integreert met neuronen in het lichaam en de hersenen. Nanotech, gepionierd door Nanotech Koning Charles Lieber, is volledig ongereguleerd. Het bestaat al in voedsel, medicijnen, vaccins, water en de lucht die we inademen. Hoewel er geen tekort is aan studies gewijd aan op grafeen gebaseerde nanomaterialen (GBN’s), ontbreekt het systematisch onderzoek naar de effecten op de menselijke gezondheid of het milieu.

En toch wordt de integratie van mensen met hardware ons zogenaamd verkocht voor onze veiligheid en gezondheid. Op een site genaamd Nano Robot Inventor staat in een artikel uit 2008, getiteld Nanorobots to improve health care, het volgende:

“Recente ontwikkelingen op het gebied van nano-elektronica, met transducers die geleidelijk kleiner worden door nanotechnologie en koolstof nanobuisjes, zullen naar verwachting resulteren in innovatieve biomedische instrumentatiemogelijkheden, met nieuwe therapieën en efficiënte diagnosemethodologieën.”

Lees hier verder…