Dr. Malone, uitvinder mRNA-techniek: injecteer uw kinderen niet!

Dr. Robert Malone is gevaccineerd. En verre van antivaxx. Hij werkte namelijke z’n hele professionele leven aan vaccins en het voorkomen van infectieziekten. En is nota bene de uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie waarop de Corona-‘vaccins’ gebaseerd zijn.

En vraag je af: als dit geldt voor kinderen, waarom geldt het dan niet (ook) voor iedereen die verder gezond is en nog jaren te leven heeft?

Volledige tekst van de Malone-verklaring:

Mijn naam is Robert Malone en ik spreek tot u als ouder, grootouder, arts en wetenschapper. Ik lees meestal niet voor uit een voorbereide toespraak, maar dit is zo belangrijk dat ik er zeker van wilde zijn dat ik elk woord en elk wetenschappelijk feit correct kreeg.

Ik blijf bij deze verklaring met een carrière gewijd aan onderzoek en ontwikkeling van vaccins. Ik ben ingeënt tegen COVID en ben over het algemeen pro-vaccinatie. Ik heb mijn hele carrière gewijd aan het…

View original post 457 woorden meer