Voormalig Pfizer VP blaast deksel op vaccinschema: “Heel goed mogelijk dat dit zal worden gebruikt voor massale ontvolking”

door InfoWars

Voormalig Pfizer Vice President en Chief Science Officer Dr. Michael Yeadon heeft alarm geslagen over het huidige vaccinschema en zegt dat het kan leiden tot massale ontvolking.

In recente interviews heeft Dr. Yeadon gewaarschuwd voor de gevaren van de slecht doorgelichte mRNA-vaccins die door gezondheids- en overheidsinstanties aan het publiek worden opgedrongen.

Na maanden van onderzoek en meer dan 32 jaar ervaring is Dr. Yeadon tot de conclusie gekomen dat de vaccins, boostershots en niet-bestaande regelgeving een systeem creëren dat gemakkelijk kan worden gebruikt voor “snode doeleinden”.

In gesprek met America’s Frontline Doctors en LifeSite Newslegde Yeadon uit dat hij zich zorgen maakt over een wereldwijde ontvolkingsagenda.

(..) Biotechnologie biedt je grenzeloze manieren, eerlijk gezegd, om miljarden mensen te verwonden of te doden,” vertelde Yeadon aan LifeSite News-verslaggever Patrick Delaney.

Lees HIER verder…