Implanteerbare microchip met Covid-vaccinatie-ID reeds ontwikkeld en klaar om te worden geïntroduceerd

EINDTIJDKLOK

En het [Beest] maakt dat allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven, een merkteken ontvangen op hun rechterhand of op hun voorhoofd; en niemand kan iets kopen of verkopen als hij dat teken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam, niet draagt. Nu komt het aan op scherpzinnigheid! Wie doorzicht heeft kan het getal van het Beest berekenen. Het duidt een mens aan en het getal van die mens is 666.

Apoc. 13,15-17

Opeens zal aan allen gevraagd worden om het ene-wereldmerkteken van verbondenheid te aanvaarden. Een verenigde wereld waaraan alle mensen moeten deelnemen. Het zal jullie geld controleren, jullie toegang tot voedsel en hoe jullie leven. Voorschriften, veel voorschriften, zullen ertoe leiden dat jullie gevangenen worden. De sleutel van jullie cel, die jullie onder hun controle houdt, zal het merkteken van het beest zijn.666 zal geïntegreerd worden in een chip, met…

View original post 569 woorden meer