Boekrecensie: “Corona, vals alarm? Feiten, cijfers en achtergronden” – De Blauwe Tijger

Geef Mij je liefde

Door pater Daniel Maes

Corona, een vals alarm! Het sociale leven is plots wereldwijd grondig veranderd en zeer beangstigend geworden. We hebben dringend helder inzicht nodig in wat er eigenlijk gaande is. Een prima handleiding hiervoor is het Duitse boekje “Corona, Fehlalarm?”, in het Engels vertaald “Corona, Fals Alarm” en nu in het Nederlands: “Corona, vals alarm? Feiten, cijfers en achtergronden”, De Blauwe Tijger, 2020, 140 blz. Eenvoudig, duidelijk en grondig verantwoord door 246 voetnoten. “De Groene Rekenkamer” zorgde voor enkele aanvullingen en aanpassingen aan de Nederlandse situatie (kan besteld worden: https://www.deblauwetijger.com/product/corona-vals-alarm). Het werd geschreven door Sucharit Bhakti en zijn vrouw Katarina Reiss. Sucharit Bhakti is emeritus bijzonder hoogleraar Medische Microbiologie Universiteit van Giessen en voorzitter Medische Microbiologie Universiteit van Mainz met talrijke onderscheidingen voor zijn vele studies. Katarina Reiss is associate-professor biologie aan de universiteit van Kiel met eveneens internationale erkenning en prestigieuze onderscheidingen voor haar studies over biochemie…

View original post 350 woorden meer