Microchip-implantaten die uw vaccinatiestatus volgen, worden nu in Zweden gebruikt

De Argeloze Duif

Afbeelding: Mark of the Beast is hier: Microchip-implantaten die uw vaccinatiestatus volgen, worden nu in Zweden gebruikt

Een Zweeds bedrijf genaamd Epicenter heeft een nieuwe microchiptechnologie ontwikkeld die nu in de huid van mensen wordt geïmplanteerd om hun Wuhan-coronavirus (Covid-19) “vaccinatiestatus” te volgen.

Hoewel de in Stockholm gevestigde startup de technologie niet specifiek voor dit doel heeft ontwikkeld, zegt zijn “hoofdverstoorder” Hannes Sjoblad dat het product, dat ongeveer zo groot is als een rijstkorrel, snel en gemakkelijk werd aangepast om een nieuw type “covid-paspoort” te worden dat niet kan worden vervalst.

“Implantaten zijn een zeer veelzijdige technologie die voor veel verschillende dingen kan worden gebruikt”, zegt Sjoblad over de chip. “Op dit moment is het erg handig om covidpaspoorten altijd toegankelijk te hebben op je implantaat.”

De manier waarop het werkt is als volgt: Een persoon krijgt de chip geïmplanteerd in zijn hand (of voorhoofd?). Near-field communication (NFC) -apparaten worden vervolgens gebruikt om de chip te scannen en te detecteren of de persoon al dan niet zijn…

View original post 477 woorden meer