Het verhaal van de bekering van Doreen Irvine

Geef Mij je liefde

Doreen groeide op als oudste kind in een arm gezin waarvan de vader alcoholist was. Op een dag kwam ze uit school en vond het huis leeg: haar moeder was vertrokken met achterlating van een briefje waarin ze vertelde dat ze niet meer terug zou komen. Doreen zorgde zo goed mogelijk voor haar jongere zusjes tot ze een jaar of vijftien was. Toen trok ze naar Londen in de veronderstelling dat ze daar veel geld kon verdienen. Het duurde niet lang of ze werd prostituee en striptease-danseres. Op een dag namen twee satanisten haar mee naar een van hun bijeenkomsten; en voor ze het wist werd ze een van hen. “Ik werd satanist tijdens een walgelijke ceremonie. Ze maakten een snee in mijn arm en vingen mijnbloed op. Dat vermengden ze met het bloed van een witte haan. Ik moest het opdrinken. En ik moest een perkament ondertekenen waarop ik…

View original post 1.694 woorden meer