X-Factor winnaar Altiyan Childs doet in video de ‘geheime religie van de vrijmetselarij’ uit de doeken waartoe hijzelf behoorde

Lunsius: “In hun haat tegen het Katholicisme verspreiden de Vrijmetselaars de leugen dat de pausen Vrijmetselaar zijn. Sommige goede katholieken worden ook daarvan beschuldigd om ze in hun eigen kring neer te halen. (..) Childs zal in zijn kritiek op het pausdom geloven wat hij zegt maar dat bewijst nog niet dat hij daarin gelijk heeft”.

Video Altiyan Childs:
https://youtu.be/zWoWtNFOHIw

Video Altiyan Childs 2:

EINDTIJDKLOK

Op 15 april publiceerde de Australische singer-songwriter Altiyan Childs, die in 2010 de Australische muziekwedstrijd X-Factor won, een video over een ommekeer in zijn leven, en over de ‘geheime religie’ waartoe hij behoorde, net zoals zoveel hedendaagse popsterren en rijke elites. Hij zegt dat hij dit doet op gevaar van eigen leven, maar dat het hem niet meer kan schelen. De video is reeds meer dan 500.000 keer bekeken.

Disclaimer van de redactie:In de video slaat Childs toch een aantal keer de plank mis. Zo toont hij Paus Benedictus die een vrijmetselaarshanddruk KRIJGT van een staatshoofd, maar het is niet Paus Benedictus die de vrijmetselaarshanddruk geeft. Evenzo toont hij op een gegeven moment de occulte obelisk op het Sint-Pietersplein in Rome en stelt hij zich vragen bij wat die mensen op dat plein rond die obelisk aan het doen zijn. Maar Childs kent de geschiedenis duidelijk niet. De obelisk…

View original post 128 woorden meer