Onze media stoppen de waarheid in de doofpot

Geef Mij je liefde

Door pater Daniel

Goede Vrienden,

Catastrofen of aanslagen met vele onschuldige slachtoffers wekken bij sommigen spontaan de vraag op: Waar is God nu?In plaats van God ter verantwoording te roepen is het beter naar onszelf te kijken: wat is er eigenlijk aan de hand en hoe kunnenwe het goede doen?

President Obama was op 27 mei 2016 in Hiroshima voor de herdenking van de atoombom aldaar op 6 augustus 1945. Hij sprak geen woord van verontschuldiging en wanneer hij zei dat“een atoombom uit de hemel viel” zou je nog denken “daar is God nu”. De atoombom op Hiroshima en drie dagen later op Nagasaki waren echter door Amerikanen welbewust als vernietigingswapens gemaakt, door de Amerikaanse president bevolen en door een Amerikaanse piloot gelanceerd.

De joods-Amerikaanse schrijver Elie Wiesel (+ 2016) heeft het concentratiekamp van Auschwitz-Birkenau overleefd. Pas in 1955 schrijft hij hierover in zijn boek

View original post 818 woorden meer