Microsoft, Intel en Adobe creëren systeem dat einde maakt aan alle privacy op internet

Microsoft, Intel, Adobe en Truepic zijn begonnen met het opzetten van een digitaal systeem waarmee definitief een einde wordt gemaakt aan alle privacy op het internet. ALLE content zal in de nabije toekomst naar de bron kunnen worden herleid. U zult niets meer op het internet kunnen plaatsen zonder dat Big Tech, en daarmee de overheid, weet dat het van u afkomstig is. Dit systeem valt naadloos te passen binnen het reeds in de testfase bevindende digitale betalingssysteem dat rechtstreeks aan uw lichaam zal worden gekoppeld, en is tevens de hoofddoelstelling van het World Economic Forum: ‘In 2030 bezit u niets, en u zult gelukkig zijn.’ Met ‘niets’ wordt dus ook uw privacy bedoeld. Dat zal over minder dan 10 jaar volledig tot het verleden behoren.

Lees hier verder: www.xandernieuws.net