Makers (shapers) van slavernij

“Waar we naar kijken, is een verandering in de besturing en een engineering van nieuwe besturingssystemen. Beschouw dit dus als een staatsgreep ”.

Dat zegt Catherine Austin Fitts in een uitstekend recent video-interview over wat er achter de Covid-19-agenda schuilgaat. Het werd na 2,7 miljoen keer bekeken door YouTube verwijderd, maar was op het moment van schrijven nog steeds beschikbaar op vimeo .

De mondiale heersende elite probeert “economisch totalitarisme” te installeren, waarschuwt ze, een nieuwe manier om de wereld te ordenen op basis van technocratie, transhumanisme en volledige controle over elk aspect van ons leven.

Ze verklaart: “Ik zou dit omschrijven als een slavernijsysteem”.

Toen Klaus Schwab van het World Economic Forum aanvankelijk zijn plan aankondigde voor een grote reset, een nieuwe normale of vierde industriële revolutie “zoals de mensheid nog nooit eerder heeft meegemaakt”, begrepen maar weinigen van ons precies wat hij in gedachten had.

In de afgelopen maanden is dit aan het veranderen, met steeds meer mensen die onderzoek doen en zich de alarmerende waarheid realiseren over wat ons momenteel wordt opgedrongen.

De poortwachters van het systeem hebben hun best gedaan om dit bewustzijn af te doen als louter “complottheorieën”. Schwabs opvattingen zijn slechts de woorden van een oudere Duitse man, zo betogen ze, met een beperkt vermogen om invloed uit te oefenen op de manier waarop de hele wereld feitelijk wordt bestuurd.

Maar in feite is de Grote Reset van Schwab niet alleen retoriek: hij en zijn zakelijke handlangers zijn al vele jaren bezig met het opbouwen van een enorm netwerk van medewerkers om hun overval te plegen.

Lees hier verder: Winteroak.org.uk

Meer lezen:

Shapers of slavery: het leiderschap

Shapers of slavery: het rijk

Shapers of slavery: het virus

Klaus Schwab en zijn grote fascistische reset

Geweldige reset-pagina met bronnen