Pater Daniel, 11 maart 2022: Een glasheldere boodschap van een staatsman

Geef Mij je liefde

Nieuwsbrief XVII.11, 11 maart 2022, door pater Daniel

Een glasheldere boodschap van een staatsman

Eind februari kregen we van de Amerikaanse president dagelijks een stroom van oproepen en waarschuwingen over de op handen zijnde inval van Rusland in Oekraïne. Ieder woord werd in de westerse pers uitvoerig opgenomen en werkte met een sneeuwbaleffect. De haat tegen de Russische president en zijn volk bereikte een hoogtepunt. Een Amerikaans senator lanceerde zelfs in naam van de mensheid een oproep om president Vladimir Poetin te vermoorden! De woordvoerster van het Russische ministerie van buitenlandse zaken, Maria Zakharova vroeg, niet zonder humor, of de Amerikaanse president nog wat meer nauwkeurige details kon verstrekken over de Russische inval in Oekraïne want dan kon ze haar vakantieplannen!

Terwijl de woorden van J. Biden, spreekbuis van het Amerikaans industrieel militair complex, als hoogste waarheid in de westerse media werden opgevoerd, gaf president Vladimir Poetin op de dag…

View original post 1.820 woorden meer