Vladimir Poetin aan tafel met Kissinger

Op 2 februari 2016 was hij opnieuw op bezoek voor een gesprek met Poetin en sprak hij opnieuw met hem over de NWO. Poetin noemt hem zelfs ‘mijn vriend’ en een ‘politicus van wereldklasse’ en zegt waarde te hechten aan Kissingers visie. In Poetins eerste autobiografie, getiteld: ‘First Person’, bespreekt hij zijn eerste ontmoeting met Henry Kissinger. First Person is een openhartig portret van de man die Rusland in zijn greep houdt. Hierin beschrijft hij zijn verleden bij de KGB, zijn snelle opkomst aan de macht nadat hij door Boris Jeltsin werd gekozen als premier. In de autobiografie komt Poetin naar voren als een mysterieuze man met een opmerkelijk leven van strijd en successen. Zijn levensverhaal is van groot belang voor de wereld want het gaat om een kille man die niet met zich laat sollen.

Na zijn bezoek aan Poetin in februari 2016 schreef Kissinger een artikel in het tijdschrift The National Interest, waarin hij zijn visie weergeeft voor de toekomst van de wereld. Hierin beschrijft hij de problematische relatie tussen Washington en Moskou die hij erger noemt dan tijdens de koude oorlog. Hij vindt dat de Russen en Amerikanen moeten samenwerken en een concept moeten ontwikkelen waarin beide landen gezamenlijk een nieuwe wereldorde moeten ontwikkelen. Kissinger: “De onstabiliteit van vandaag in de wereld is overduidelijk en vergt een gezamenlijke aanpak. De huidige situatie kan gemakkelijk leiden tot destructie over en weer.”

En dan zijn daar nog de banden van Poetin met de WEF-sekte leider Klaus Schwab. Toen Poetin in 1991 in het stadsbestuur van Sint-Petersburg terecht kwam als hoofd van het Comité voor Externe Relaties, ontstond er al een nauwe relatie met Klaus Schwab wat zich in de loop der jaren gestaag verder ontwikkelde. Volgens Schwab hebben het World Economic Forum en Rusland al vele jaren een hoge mate van samenwerking en zegt dat het altijd belangrijk voor hem geweest is dat Russische vertegenwoordigers deelnemen aan de evenementen in Davos.

In 2017 tijdens een lezing aan de Harvard Kennedy School vertelde Schwab bijzonder trots te zijn op al die figuren waaronder Merkel, Trudeau, Macron en Poetin die zijn voortgekomen uit zijn ‘School of Young Global Leaders‘ en hoe zij allemaal de regeringskabinetten zijn binnengedrongen. En in 2019 herhaalde Schwab tijdens een interview in Davos“Mevrouw Merkel, Tony Blair, ze waren allemaal,… zelfs President Poetin, ze waren allemaal Young Global Leaders.”

Op de website van het WEF van oktober 2021 wordt aangekondigd dat Rusland een leidende rol zal spelen bij het uitvoeren van De Vierde Industriële Revolutie, van Klaus Schwab. Hieruit blijkt dat de globalistische agenda geen puur Westerse of Amerikaanse agenda is. Zowel China als Rusland blijken volop mee te spelen in deze agenda. Als we kijken naar de nauwe interacties tussen het Oosten en de globalisten, lijkt daar nauwelijks twijfel over te bestaan.

Lees verder…