Het onaantastbaar recht van leven als vrije mensen

Geef Mij je liefde

Nieuwsbrief XVII.8, 18 februari 2022, pater Daniel

Het onaantastbaar recht van leven als vrije mensen

Het “konvooi voor vrijheid”, dat begon met truckers die op 29 januari 2022 uit heel Canada optrokken naar de hoofdstad Ottawa als protest tegen verplichte vaccinatie, wordt in westerse landen met steeds meer belangstelling gevolgd en zelfs nagevolgd, al doen onze media er alles aan om dit in de doofpot te houden. De eerste minister Justin Trudeau wil beroep doen op de Emergencies Act, een soort staat van beleg, die nooit eerder werd ingeroepen, maar waardoor politie en leger nagenoeg onbeperkte macht zouden krijgen. Dit is echter nog niet door het parlement en verschillende organisaties merken al op dat hiervoor onvoldoende verantwoording voorhanden is. Het is duidelijk dat ook het Canadese regime zoals zovele andere westerse regimes, niet meer in staat is een vrije, open, eerlijke dialoog te voeren met zijn bevolking op zoek…

View original post 428 woorden meer