Vreemde objecten in de Covid-19 vaccins

23-01-22 05:38:00, Bijna vier miljard mensen hebben ze in hun lichaam, en toch is de samenstelling ervan niet volledig bekend of onthuld. Wetenschappers in verschillende delen van de wereld blijven vreemde voorwerpen ontdekken in de COVID-19 vaccins.

Op 1 september vorig jaar riepen de Japanse gezondheidsautoriteiten partijen Moderna COVID-19-vaccins terug, nadat was gebleken dat ze besmet waren met roestvrij staal. Dagen later ontdekten Duitse wetenschappers ook ongewone voorwerpen in vaccins die zij niet konden identificeren, bericht Roy Green.

De Duitse wetenschappers presenteerden hun bevindingen tijdens een persconferentie in het pathologielaboratorium in Reutlingen, waaraan weinig ruchtbaarheid werd gegeven. Sommige van de vreemde voorwerpen werden omschreven als “nauwkeurig geconstrueerd”.

De live-streaming persconferentie werd georganiseerd door de Stiftung Corona-Ausschuss, die losjes kan worden omschreven als Duitslands equivalent van Amerika’s Frontline Doctors. Zoals verwacht, werd de presentatie door de Duitse mainstream media met de grond gelijk gemaakt.

Onbekende voorwerpen gevonden in het bloed van gevaccineerde Duitsers

Dr. Ute Langer, een arts en een chirurg, faciliteerde de foto- en videopresentatie waarin hoogleraren Dr. Anne Burkhardt, Dr. Walter Lang en Dr. Werner Birkholz uitlegden over de onbekende deeltjes die zich in het bloed van sommige gevaccineerde mensen bevonden.

Lees hier verder