Microscopie expert: flacons bevatten grafeenoxide, parasieten en nanodeeltjes van roestvrij staal

Dr. Jane Ruby sluit zich aan bij Stew Peters om de bevindingen van Dr. Robert O Young te bespreken, gepubliceerd op 20 augustus, getiteld”Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines”.

Dit rapport moet worden beschouwd als een waarschuwing voor iedereen die de prik overweegt cq ontvangen heeft.


Video op: https://forbiddenknowledgetv.net/microscopy-expert-vials-contain-graphene-oxide-parasites-stainless-steel/


Dr. Young is een microscopie-expert die zijn bevindingen publiceerde, compleet met afbeeldingen, na het onderzoeken van de inhoud van de vier openbaar beschikbare COVID-19-prikken met verschillende microscopiemethoden, waaronder fasecontrastmicroscopie, transmissie- en scanningelektronenmicroscopie en energiedispersieve röntgenspectroscopie.

Hij stelde vast dat de flesjes grafeenoxide en nanodeeltjes van roestvrij staal en andere giftige metalen bevatten, waar we al over hadden gehoord, te beginnen met dr Ruby’s optredens met Stew Peters begin juni.

Ze citeerde artikelen gepubliceerd door de NIH over “Manipulatieve magnetische nanogeneeskunde” als “de toekomst van COVID-19 pandemische therapie” en over SPIONs of Superparamagnetic Iron Oxide Nanoparticles, waarin een magnetisch veld wordt geplaatst in en rond de lipide-nanodeeltjes envelop rond het mRNA, om de spike-eiwitproductietechnologie diep in je cellen te drijven.

We krijgen hier wat meer informatie over hoe dat mechanisme zou kunnen werken in het rapport van dr. Young. Hij zegt dat het Johnson & Johnson-vaccin deeltjes bevat die zijn samengesteld uit roestvrij staal die aan elkaar zijn geplakt met een “op koolstof gebaseerde lijm” van gereduceerd grafeenoxide (rGO) die pathologische bloedstolling induceren door de voortdurende degeneratie van celmembranen.

De meest schokkende bevinding van Dr. Young is verreweg dat de vaccins de dodelijke tropische parasiet Trypanosoma cruzi bevatten, een micro-organisme dat endemisch is in Latijns-Amerika en de ziekte van Chagas veroorzaakt.

Lees HIER verder…