Zij die niet leren van de geschiedenis, zijn gedoemd hem te herhalen

Nieuwegeluid.nl : “(..) Spoelen we even voorwaarts naar 2021. Nu worden er geen maatregelen genomen tegen ‘genetische onzuivere’ mensen maar tegen vermeende ‘viraal onzuivere’ mensen. Ofwel mensen die niet-getest en/ of gevaccineerd zijn en dus als potentiële ziekteverwekkers worden aangemerkt die ‘een gevaar vormen voor de volksgezondheid’. En weer zien we dat op basis van deze premisse ‘viraal onzuivere’ uitgesloten worden van deelname aan de maatschappij.

Er zijn al landen (Frankrijk bijv.) waar je als ‘viraal onzuivere’ geen toegang tot supermarkten en andere gelegenheden meer hebt. In nog veel meer landen moet je voor van alles en nog wat een negatief testbewijs of een vaccinatiepaspoort kunnen tonen, wil je deel mogen nemen aan volkomen normale sociale gebeurtenissen.

Op de socials zie je steeds meer oproepen om ‘viraal onzuivere’ volledig uit de maatschappij te weren. Om hen op te sluiten in kampen of inrichtingen en/ of om hen strafrechtelijk te vervolgen. Kortom, het net sluit zich steeds verder en een steeds groter deel van het volk laat zich ophitsen om de ‘viraal onzuivere’ medemens ‘aan te pakken’ en hen ertoe te dwingen zich ‘aan te passen’.

En ook nu laat de media en journalistiek zich niet onbetuigd en geven zelfs de aanzet om ‘wappies’ en ieder ander die zich verzet aan ‘den willen des volkes (en de staat)’ te onderwerpen”.

Lees hier verder: : Zij die niet leren van de geschiedenis, zijn gedoemd hem te herhalen