Twee jaar C0R0NA

Geef Mij je liefde

2021   was   reeds   het   tweede   jaar   waarin   het   sociale   leven   vergiftigd   werd   door coronamaatregelen. Van vele mensen kreeg ik aanmoedigingen voor onze protesten tegen het hele circus, de opgevoerde hysterie en de angst   met   waanzinnige, onwettige   en   onverantwoorde maatregelen, die   de   waardigheid   van   de   mensen vernietigen.  Dank aan allen die meewerken aan een nuchtere bewustwording en de huidige massapsychose helpen doorbreken.  Sommigen   echter menen dat ik me helemaal laat leiden door  verderfelijke   “complottheorieën”.  Tot hen wil  ik  me  nu richten. Hierbij horen niet de goede vrienden die me af en toe deskundig wijzen op een zin die niet voldoende wetenschappelijk onderbouwd is. Neen, ik bedoel hen die me af en toe, meestal vriendelijk, laten verstaan dat ik totaal buiten de werkelijkheid zou leven in de complottheorieën.   Ik dank hen voor hun vriendelijkheid en geduld. Ik kan me goed voorstellen dat mijn schrijven over corona hen soms zwaar ergert en dat…

View original post 423 woorden meer