VN-troepen zullen de FEMAcentra cq C0VIDcentra beheren

VN-troepen zullen de FEMA uitroeiingscentra beheren

( )
Fema

Het is lachwekkend dat in de onafhankelijke media sommigen nog steeds het bestaan en de ware aard ontkennen van de concentratiekampen in Amerika, die bekend staan als FEMA-kampen. Het bewijs is overweldigend en van bepaalde documenten kunnen wij nagaan hoe “gevangenen” zullen worden gevangen genomen en vervoerd naar deze beruchte FEMA-kampen.

Een van de doeleinden van dit artikel is om aan te tonen, vanuit de eigen documenten van de regering, wat ze vertellen ons over wat voor soort hel-op-aarde er het Amerikaanse volk wacht van de Verenigde Naties.

Welke argumenten zullen worden gebruikt voor het onder dwang verhuizen van mensen naar deze kampen? [C0VID-weigeraars]

Lees HIER verder