Covid – 19 vaccin ingrediënten

Op 20 augustus 2021 publiceerde Dr. Robert Young de bevindingen van zijn team na analyse van de vier dominante COVID-19 “vaccins” met behulp van fasecontrastmicroscopie , transmissie- en scanningelektronenmicroscopie en energie-dispersieve röntgenspectroscopie. Hun bevindingen bevestigen en breiden zowel het eerdere onderzoek uit dat is uitgevoerd door Dr Pablo Campra (Universiteit van Almeria, Spanje), Dr. Juan F. Gastón Añaños (Hospital de Barbastro, Spanje), als de recente pathologierapporten van autopsies, van gevaccineerde overledenen die werden uitgevoerd door Prof. Dr. Arne Burkhardt, Prof. Dr. Walter Lang en Prof. Dr. Peter Schirmacher (Duitsland & Oostenrijk).

Veel van deze stoffen werden waargenomen als gebonden aan grafeenoxide en metalen nanodeeltjes. GO-nanodeeltjes zijn necrotisch en kunnen fysiologische barrières passeren, waaronder (maar niet beperkt tot) de bloed-luchtbarrière, de bloed-testis-barrière, de bloed-hersenbarrière en de bloed-placenta-barrière. Gedurende een periode van enkele maanden na intramusculaire injectie wordt maar liefst 75% van het GO-nanodeeltje “afleverplatform”, en de meeste van de hieronder vermelde stoffen, uitgebreid getransporteerd door de lichamen van zoogdieren, naar het bloed, de hersenen en andere organen. Enkele van de vele toxische effecten van grafeenoxide zijn myocarditis en bloedstolling. Besmetting in vaccins lijkt zo vaak voor te komen dat het iemand vergeven kan worden als hij denkt dat het opzettelijk is.

Zie ook de uitgebreide tabellen!

Lees HIER verder…