De beslissende aanval van de satanistische elite om eindelijk een nieuwe nazistische/communistische wereldorde te vestigen

The Balkans Chronicles

We zijn al tientallen jaren slaven van de satanische superrijke elite, die onze leven, dood, geluk en toekomst bepalen.De Professor Carroll Quigley deed zijn leven lang onderzoek naar de elite van deze wereld. In Quigley’s 1.300 pagina’s tellende levenswerk ‘Tragedy and Hope: A History of the World in Our Time’, beschrijft hij openlijk dat er sprake is van een verborgen machtssysteem van de superelite. De aristocraten uit het oude Britse Rijk hadden decennia lang hun geheime ‘Round Table Groups’. Net als de Bilderbergers wilden ook zij liever onbekend blijven, terwijl ze aan hun ‘plannen voor de wereld’ werkten. Quigley kreeg deze insiderinformatie omdat hij als historicus twee jaar de geheime archieven van de ‘Round Table Groups’ mocht bestuderen. Over die plannen schrijft Quigley: ‘Dat de kapitalistische machten de wereldwijde controle over het financiële systeem in eigen hand willen houden om zodoende het politieke systeem in de afzonderlijke landen, en de…

View original post 2.162 woorden meer