Hoe de gefabriceerde corona-crisis wordt gebruikt om ons van onze burgerlijke vrijheden te ontdoen en een wereldwijd nazi-systeem te creëren

The Balkans Chronicles

De wereld bevindt zich al twee jaar in de beginfase van het “Built Back Better”-nazisme. Wegens de financiële crisis van 2008 hadden de Verenigde Naties en het World Economic Forum van Klaus Schwab in de tussentijd, tot aan het afroepen van de Mexicaanse grieppandemie, een plan voorbereid: het Global Redesign Initiative. Dit is de eerste versie van wat tijdens de huidige crisis ‘Built Back Better’ is geworden. Het plan omvat alle onderdelen van de huidige machtsgreep van deze kleine club multimiljardairs. Opvallende overeenkomsten tussen 2009 en nu zijn ook dat de media worden ingezet voor een zich steeds herhalende angst-propaganda. Toen het verloop van de Mexicaanse griep mild bleek te zijn, kwamen ze namelijk met het nieuwe doemscenario: het virus zou wel eens kunnen muteren tot een heel gevaarlijke variant. Nu verzinnen ze hetzelfde verhaal: eerst de delta-variant en nu omikron-variant. Het griepseizoen is nu weer gearriveerd, dat ze zullen…

View original post 1.691 woorden meer