WHO-klokkenluider: ‘Mensen leven in een dictatuur en hebben het niet eens door’

Nooit eerder in de geschiedenis van de World Health Organisation (WHO) heeft de organisatie propaganda verspreid over vaccins. Nooit, aldus klokkenluider Astrid Stuckelberger. Aan het hoofd van de WHO staat Tedros Adhanom Ghebreyesus. Deze figuur staat sinds de uitbraak van Wuhan-virus, dagelijks in de schijnwerpers en de goedgelovige wereldburgers zien hem als de juiste man op de juiste plaats. Maar Tedros is niets anders dan een trekpop van onder meer Bill Gates.  

Dr. Stückelberger is een gerenommeerde internationale gezondheidswetenschapper, gepromoveerd in publieke gezondheid en doet al minstens 25 jaar zowel klinisch als epidemiologisch wetenschappelijk onderzoek voor beleidsmakers. Zij was tussen 2009 en 2012 werkzaam als WHO-expert op het gebied van pandemieën. Volgens de klokkenluider overtreedt de WHO alle voorschriften die je maar kunt bedenken. De internationale gezondheidsvoorschriften gaan onder andere over het beschermen van mensenrechten: het beschermen van de mobiliteit, de economie, het beschermen van je privacy. Al deze voorschriften worden nu niet toegepast, zegt ze in de documentaire Planet Lockdown. Het is een heel vreemd politiek besluit om propaganda te maken over iets wat niet getest en niet bestudeerd is. Klik ook hier voor de mening van diverse andere klokkenluiders.

“Na de uitbraak van Sars-CoV-1 probeerde men een vaccin te maken en 20 jaar later is dat nog altijd niet gelukt. Nu zouden wetenschappers in slechts drie maanden tijd een vaccin tegen Sars-CoV-2 gemaakt hebben. Het wordt toegediend aan zwangere vrouwen, kinderen, ouderen. Dat is gevaarlijk, dodelijk en misdadig,” aldus de gezondheidsexpert. De injectie veroorzaakt auto-immuunreacties, maakt mensen onvruchtbaar en…

Lees HIER verder