Project L.U.C.I.D.

Het 666 universeel controle systeem van het beest is ontworpen en wordt in de Verenigde Staten, en over de hele wereld ingevoerd. We wisten dat het eraan kwam. Het is er nu en spoedig zal er geen plaats meer zijn om u te verbergen. Een griezelige nachtmerrie, een totalitaire politiestaat, is nabij. Denk vooral niet dat u en uw geliefden zullen kunnen ontsnappen aan dit reusachtige computersysteem dat op ons pad ligt. Als project L.U.C.I.D eenmaal volledig operationeel is zal iedere man, vrouw en kind in de afschuwelijke cyberelektronische greep van dit computersysteem vallen.

Project L.U.C.I.D.: Het plan voor het universele 666-controlesysteem – reeds openbaar gemaakt in 1996 (deel 4)

Project L.U.C.I.D.: Het plan voor het universele 666-controlesysteem – reeds openbaar gemaakt in 1996 (deel 3)

Project L.U.C.I.D.: Het plan voor het universele 666-controlesysteem – reeds openbaar gemaakt in 1996 (deel 2)

Project L.U.C.I.D.: Het plan voor het universele 666-controlesysteem – reeds openbaar gemaakt in 1996 (deel 1)