Amerikanen die tegen COVID zijn gevaccineerd, zullen de komende twee jaar door Google en Oracle worden gevolgd en geobserveerd

Alvorens het Witte Huis te verlaten heeft het hoofd van de uiterst geheimzinnige operatie “Operation Warp Speed” (OWS) in een zeldzaam interview in de media onthuld dat Amerikanen die in het kader van Operatie Warp Speed (OWS) tegen Covid-19 zijn gevaccineerd, door Google en Oracle gedurende ten minste de komende twee jaar zullen worden gevolgd en geobserveerd.

Dit “publiek-private partnerschap”, zoals Trump’s vaccintsaar Moncef Slaoui het beschreef, maakt het mogelijk toezicht te houden op Amerikaanse ontvangers van Covid-19 vaccins door middel van “ongelooflijk nauwkeurige … tracking systemen” die volgens Slaoui “ervoor zullen zorgen dat ze worden gecontroleerd op nadelige gezondheidseffecten”.

Zowel Google als Oracle werden ingehuurd om dit “volgsysteem” te beheren, Slaoui heeft de precieze functies ervan niet nader heeft omschreven, behalve het helpen bij “het verzamelen en volgen van vaccingegevens”.

Een dag voordat The Wall Street Journal hierover een artikel publiceerde, publiceerde The New York Times een eigen interview met Slaoui, waarin de technologie een “zeer actief geneesmiddelenbewakingssysteem” werd genoemd. Zo beweerde Slaoui een maand eerder tijdens een interview met Science magazine dat een zeer actief systeem ervoor zou zorgen “dat wanneer de vaccins worden geïntroduceerd, we absoluut doorgaan met het beoordelen van hun veiligheid”. Slaoui heeft later de woorden “tracking” en “surveillance” aan zijn beschrijving van dit systeem toegevoegd tijdens zijn relatief zeldzame interviews met de media. Misschien was het op dat moment duidelijk dat de Amerikanen zich helemaal geen zorgen maakten, of misschien gingen ze te veel op in het drama van de verkiezingen van 2020 om zelfs maar te weten wat er gaande was.

Operatie Warp Speed documenten onthullen dat gevaccineerde Amerikanen gemerkt en getraceerd moeten worden… Lees HIER verder.