De Covid-pandemie als excuus voor concentratiekampen

Sinds het jaar 2000 zijn we getuige geweest van twee baanbrekende gebeurtenissen, 9/11 en Covid-19. Beide veroorzaakten enorme veranderingen in burgerlijke vrijheid en overheidsmacht, waarbij de eerste werden verminderd en de laatste werden versterkt.

Inleiding door Paul Craig Roberts

Het officiële verhaal van 9/11 is ongeloofwaardig omdat het in strijd is met alle bekende wetenschap. Het officiële verhaal over Covid berust op het uitvoeren van de PCR-test op hoge cycli, waarvan bekend is dat ze vals-positieve resultaten opleveren, om de krantenkoppen te kunnen halen over een schrikbarend hoog besmettingspercentage. Het aantal sterfgevallen door Covid wordt vergroot door co-morbiditeiten te negeren en door zelfs sterfgevallen door motorfietsen te tellen als sterfgevallen door Covid. In de VS zijn financiële prikkels voor ziekenhuizen gecreëerd om alle sterfgevallen als Covid-doden te rapporteren. Griepseizoen werd op één hoop gegooid met Covid en verdween. Het is mogelijk dat meer Covid-patiënten werden gedood door beademingsapparatuur dan door Covid en door een immuunsysteem dat niet werd ondersteund door voldoende inname van vitamine C en D en zink. Covid-doden waren niet nodig omdat twee beproefde en veilige behandelingen – HCQ en Ivermectin – beschikbaar waren maar door de overheid werden verboden. Men wilde doden om angst te zaaien zodat de farmaceutische bedrijven miljarden dollars kunnen verdienen aan de verkoop van vaccins en zodat de overheid meer controle kan uitoefenen op de burgers en de burgerlijke vrijheid meer kan belemmeren.

Lees hier verder; FrontNieuws.com