Wij leven in een tijdperk van wereldwijde tirannie – Nieuwsbrief Franklin ter Horst

door Franklin ter Horst 01-03-2021

De mensheid wordt aangevallen. Corrupte miljardairs, machthebbers en hun trekpoppen leggen de mensheid een nieuwe wereldorde op, onder het mom van Great Reset. Duizenden hoogleraren, artsen en andere deskundigen hebben een overweldigende hoeveelheid bewijs geleverd dat de pandemie is gepland, om de perfecte sfeer te creëren voor een nieuw tijdperk van wereldwijde tirannie. Achter de Grote Reset plannen schuilt een wereldelite die de wereldbevolking wil onderwerpen en uiteindelijk wil reduceren en de rest tot slaaf maken. Terwijl politieke leiders de westerse cultuur om zeep helpen, moeten burgers hun rechten opgeven onder het mom van een gezondheidscrisis die wordt gebruikt om een onmenselijke tirannie te installeren.

Ze hebben ons een samenleving aangesmeerd met onder meer met zinloze slavenmaskers, valse PCR-testen, niet werkende lockdowns, sperzeit (avondklok) boetes, arrestaties, intimidatie en straks vaccinatieverplichtingen. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt. De Nederlandse bevolking wordt continu in de maling genomen over de manier van testen want volgens wetenschappers bewijzen deze testen niets over de aanwezigheid van het corona (Wuhan) virus. Waarheid, rechtvaardigheid, veiligheid en essentiële vrijheden zijn ons afgenomen. Veilige en effectieve behandelingen voor Covid worden onderdrukt, maar gevaarlijke vaccins die het door God in de mens aangebrachte DNA manipuleren worden aan de mensheid opgedrongen. Lees hier verder.

Klik HIER voor de Nieuwsbrief