COVID-19 vaccins installeerden Marburgvirus “ladingen” in menselijke slachtoffers; 5G-uitzendingssignaal zal het biowapen activeren en de volgende pandemie ontketenen

Chimerische Marburg “ladingen” die door 5G signalen ontketend worden?

In zijn interview met Prather verklaart Callender dat hij gelooft dat mensen die geïnjecteerd werden met mRNA “vaccins” (die eigenlijk geen vaccins zijn) in feite geïnstalleerd werden met nanotechnologie die chimerische virusladingen bevatten die elementen van het Marburgvirus kunnen bevatten. Volgens Callender zal een uitzending van 5G-celtorens op 18 MHz, gedurende een bepaalde tijd en in een bepaalde volgorde, aangetaste cellen doen scheuren, waardoor er biowapens met Marburg-ladingen vrijkomen in het bloed van degenen die de mRNA-injecties hebben gekregen.

Dit zou op zijn beurt onmiddellijk een Marburg-pandemie ontketenen en een plotselinge stormloop van symptomen teweegbrengen, waaronder leegbloeden (hemorragische koorts is niet prettig), hart- en bloedvatensterfte, toevallen en meer.

Sommige van de symptomen die zouden kunnen optreden zouden zelfs lijken op de klassieke “zombies” zoals die in de popcultuur worden afgebeeld: bijtgedrag, verlies van cognitieve functie, agressie, verwarring en extreme veranderingen in het uiterlijk van huid en ogen, naast andere soortgelijke verschijnselen.

De bewering van Callender dat de CDC waarschuwingsdocumenten voor de “zombie-apocalyps” heeft gemaakt, is bevestigd en waar. Wij hebben het zombieverhaal van de CDC behandeld (zie onderstaande widget Dr. Astrid Stuckelberger, Frontnieuws), en sindsdien zijn er soortgelijke zombie-apocalyps waarschuwingen opgedoken in servicevoorwaarden van bedrijven als Amazon. Zie deze echte kop, “Kansas governor declares October Zombie Preparedness Month; urges citizens to prepare for zombie apocalypse.”

Lees verder…