Immunoloog Geert Vanden Bossche: ”Absoluut absurd om mensen booster te geven”

Vlaamse immunoloog en vaccinoloog Geert Vanden Bossche draait er niet omheen. Hij legt uit waarom covid-19 geen ziekte is van gezonde mensen en de booster onzin is. Al aan het begin van de crisis schreef een andere (Vlaamse) arts dat het immuunsysteem van de mens vergeten wordt. 

Een backup van deze video staat op Bitchute

Persconferentie

Tijdens een persconferentie van nog geen vijftien minuten legt Geert Vanden Bossche in eenvoudige taal uit dat het door de massamedia gevreesde covid-19 geen ziekte is van gezonde mensen. Want zegt hij, iedereen met een goede gezondheid heeft weinig te vrezen.

“De kans dat mensen zwaar ziek worden is zeer gering. Dit is te danken aan een tak van het immuunsysteem dat volledig wordt verwaarloosd door vaccinologen, dat is de aangeboren immuniteit. Deze immuniteit is in staat het virus te elimineren. Het is de hoeksteen van de groepsimmuniteit.”

Lees HIER verder…

Bekijk hier de website van Geert Vanden Bossche