Opmerkelijk: Oostenrijkse Leger roept bevolking op om zich voor te bereiden op twee weken lange blackout

EINDTIJDKLOK

In een artikel gepubliceerd in hun eigen tijdschrift, alsook in een artikel op hun website, wenst het leger de bevolking te waarschuwen en voor te bereiden op een 14-daagse ‘blackout’, waarbij men thuis zal moeten ‘kamperen’. “Blackout! Maak plannen voor een 14-dagen durende kampeervakantie bij u thuis”, zo luidt de kop van het artikel in het blad. Op de website heeft hetzelfde artikel de titel: ‘Blackout, en dan?’, met als ondertitel: “Advies voor persoonlijke voorziening bij een pan-Europese stroom-, infrastructuur- of stroomstoring”. Dit artikels is eveneens te downloaden in pdf-vorm. Dit wil duidelijk zeggen: het leger in Oostenrijk is op de hoogte van een komende stroomuitval in (ten minste) heel Europa. Uiteraard wordt ‘cyberpandemie’ hier niet vernoemd.

Het artikel begint met:

Plan “B” staat voor “Blackout”. Dit beschrijft een langdurige stroom-, infrastructuur- en leveringsstoring in heel Europa, waarbij plotseling niets meer werkt! Meer dan veel mensen weten…

View original post 1.119 woorden meer