Pater Daniel: Een lichtende ster in de donkere nacht dr. Reiner Fuellmich

Geef Mij je liefde

Nieuwsbrief XVI.25, 18 juni 2021

Goede Vrienden,

In iedere donkere nacht is er altijd ergens een blinkende ster. De huidige samenleving is sinds vorig jaar voor het grootste deel van de wereldbevolking veranderd in een bijzonder donkere nacht, waarin enkele sterren fonkelen. De meerderheid van de mensen (minstens 75 % !?) blijkthet officiële verhaal van de politici en media wereldwijd (nog) te geloven en te volgen: covid 19 is de grote bedreiging, waarvan we bevrijd kunnen worden door massale vaccinatie. Zij menen als goede burgers hierover geen vragen te moeten stellen maar solidair al wat gezegd en opgelegd wordt te moeten geloven en aanvaarden. Vermoedelijk voor slechts ‘n 20 à 25 % van de mensen liggen de problemen niet bij een covid 19 virus zelf, maar bij de angstpsychose, de PRC-pandemie en de massale vaccinatie hysterie. Het corona gebeuren is voor hen een misdaad, georganiseerd door een wereldelite om de…

View original post 873 woorden meer