Corona in historisch en Bijbels perspectief

Door Ruud Karsten

Er bestaat een duistere, valse elite in de wereld. Ze wordt ook wel Deep State genoemd, of Kabal. De Elite heeft diepe historische wortels. Ze heeft altijd de mensheid willen domineren en onderdrukken, puur tot eigen gerief. De Elite is een soort van machtige, puissant rijke cultclub, die zich verheven waant boven ‘gewone’ mensen als jij en ik. Niet een club in de zin van een vereniging, met leden die wekelijks of maandelijks samenkomen. Nee, je moet denken aan een verzameling van lieden met veel geld en veel macht, binnen de nationale en wereldpolitiek (ministers en ambtenaren, nationaal en intergouvernementeel zoals WHO en VN), in koninklijke families, in de commerciële sector (Amazon, Bol.com), in Big Tech (Microsoft, Google, Facebook), in de industrie (pharmaceutische industrie, olie-industrie, wapenindustie), in het bank- en verzekeringswezen, NGO’s, stichtingen behorende tot rijke families (Rockefeller Foundation, Bill & Melinda Gates Foundation), inlichtingendiensten (CIA, Mossad), e.a., die als gemeenschappelijk belang hebben om samen nóg meer macht te verwerven, en daarmee de wereld aan zich te onderwerpen. Ze komen regelmatig samen – meestal in het geheim – voor overleg over de grote wereldproblemen, en hoe zij die moeten sturen om hun perverse doelen te bereiken. Hun belangrijkste overlegfora zijn het WEF (World Economic Forum), en de Bilderberg Conferentie. Menigeen van hen behoort tot de top van de Vrijmetselarij.

Lees hier verder: