Symposium 11 april Opportuniteiten en valkuilen

Geef Mij je liefde

Hoe draait het coronabeleid in andere landen?
Hoe kunnen wij ons versterken in deze tijden?
Kunnen we burgerrechten soeverein opeisen?
Wat zijn de echte cijfers van corona?

We staan als mensheid voor de grootste uitdaging ooit. We groeien, en groeien gaat met pijnen. Het is een innerlijke en uiterlijke strijd.Maar we zijn niet alleen ! En dat is het prachtige aan deze zaak. Dankbaar dat we dit mogen beleven.

In deze lezing brengen we alweer een paar krachtige elementen samen.

U kent ongetwijfeldWillem Engel uit Nederland van Viruswaarheid. Wel, we zijn trots hem te mogen naar België brengen. Ook in Nederland woedt de strijd rond waarheid, correcte journalistiek en medische cijfers heel hard. Willem komt een paar sterke verbanden aantonen.

Aansluitend kan onsBelgisch data en cijfer expert Kurt Wayenbergu perfect vertellen hoe de situatie nu echt is in…

View original post 310 woorden meer