Wat er nu gebeurt, druist in tegen de artseneed en Code van Neurenberg zegt huisarts Els van Veen – Franklin ter Horst

Geef Mij je liefde

Nieuwbrief Franklin ter Horst, 15 maart 2021

Inhoud

1.Vaccinaties tegen het coronavirus blijven nog jaren bestaan

Verschillende staatshoofden van de EUwaarschuwendat de strijd tegen het Coronavirus kan uitlopen. Nieuwe mutaties zouden ertoe kunnen leiden dat we meerdere jaren onafgebroken moeten vaccineren, waarschuwt onder meer de Duitse Angela Merkel en verscheidene staatshoofden van de EU waarschuwen dat de bestrijding van de Coronavirus-pandemie langer kan duren dan eerder gezegd.

2.Wat er nu gebeurt, druist in tegen de artseneed en Code van Neurenbergzegt huisarts Els van Veen

Huisarts Els van Veen was al ongerust, maar sinds de start van de vaccinatiecampagne tegen corona is ze alleen maar ongeruster geworden. De mensen die momenteel worden ingeënt, doen eigenlijk mee aan een onderzoek, stelt Van Veen.“We hebben een code waar we als artsen aan zijn gehouden en dat is de Code van Neurenberg. Er is ooit afgesproken dat we mensen…

View original post 146 woorden meer