Moderna’s topwetenschapper over mRNA-technologie in injecties: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken”

Veteraan onderzoeksverslaggever Leo Hohmann heeft een Ted Talk presentatie uit 2017 ontdekt van Dr. Tal Zaks, hoofd medische zaken bij Moderna Inc, waarin hij in lekentaal duidelijk uitlegt wat de mRNA technologie precies doet in vaccins.

Zoals Dr. Zaks duidelijk stelt, “hacken zij de software van het leven”, door hun eigen genetische code in mensen te injecteren. Wat we zien in deze nieuwe klasse van “vaccins” is duidelijk het samengaan van digitale technologie, geboren uit het computertijdperk, met Darwinistische biologie en geneeskunde, bericht Medicalkidnap. Kortom, de nieuwe technocraten van de geneeskunde geloven werkelijk dat zij het ontwerpplan van de mens kunnen verbeteren en God kunnen vervangen. Dit is geen samenzweringstheorie, aangezien zij zeer arrogant en zeer open zijn over wat zij precies dromen te bereiken.

Lees hier verder: www.frontnieuws.com