Angela Merkel en de Europese Unie dienen de Great Reset

De Duitse regering heeft in 2020 samen met verschillende wetenschappers aan een strategie gewerkt om de angst voor corona te vergroten en zo begrip voor ingrijpende coronamaatregelen te kweken, meldt de krant Die Welt. Het kabinet zette het Duitse RIVM onder druk om de situatie ernstiger voor te stellen dan hij is en verregaande maatregelen te kunnen treffen. Mailwisselingen laten zien dat wetenschappers werd gevraagd om mee te helpen aan ‘worstcasescenario’s’. Ook werd ‘onderhandeld’ over het mogelijke dodental dat genoemd zou kunnen worden. Daarnaast werd voorgesteld om beelden te tonen van mensen die in ademnood sterven.

Wie er nog aan twijfelt dat Covid-19 wordt gebruikt om de wereldbevolking de meest ingrijpende politieke transformatie van het naoorlogse tijdperk aan te smeren, hoeft alleen maar te luisteren naar de uitspraken van de Duitse Bondskanselier Angela Merkel, en de voorzitster van de Europese Commissie von der Leyen op het digitale World Economic Forum (WEF) van dit jaar. Dat ze bezig zijn met de uitvoering van de Great Reset is zelden zo onverbloemd toegegeven als door deze beide lieden. Zij bewijzen hiermee dat van ‘complottheorieën’, geen enkele sprake meer is. Het is volkomen duidelijk waarom politici niets doen om de crisis te beëindigen, maar alles om haar kunstmatig te verlengen. Merkel en von der Leyen bevestigen hiermee dat ze bezig zijn met de uitvoering van globale klimaat- en economische agenda. Ze gebruiken hun macht om autoritair gezag af te dwingen die veel verder gaan dan de pandemie die ze Covid-19 noemen. Ze eigenen zich bevoegdheden toe om zogenaamd een gezondheidscrisis het hoofd te bieden, maar in werkelijkheid zijn ze bezig op schaamteloze manier de mensen alle vrijheden te ontnemen en als slaven te behandelen.

Of het nu gaat om een pandemie of een klimaatcrisis, de ene na de andere fabel wordt gebruikt om de noodsituatie te laten voortduren. En terwijl de bejaarden in Duitsland als vliegen sterven in de verpleegtehuizen verheffen Merkel en von der Leyen zich tot hogere doelen. Merkel is in haar totalitaire waanzin niet meer te stoppen. Na de uitspraak over de “nieuwe vrijheden”, die duidelijk aantoont dat zij het fundament van de Duitse grondwet, net als Rutte&CO in Nederland, al lang heeft verlaten, heeft ze zich in het ARD-programma “Kleur bekennen” ook duidelijk uitgelaten over de gedwongen vaccinatieGlad, brutaal en ijskoud kondigde ze represailles aan tegen weigeraars van inentingen. Merkel zei letterlijk:“Als we straks heel veel mensen een aanbod hebben gedaan om te vaccineren en dan sommige mensen zeggen: ik wil niet gevaccineerd worden, dan moet je misschien al zo’n onderscheid maken en zeggen: oké, wie dat niet wil, die kan misschien bepaalde dingen niet doen”. Een schokkend hedendaags document.

Dat betekent daadwerkelijk dat er gedwongen vaccinaties zullen komen. Dat noemen ze natuurlijk niet zo want Merkel en trawanten zullen blijven beweren dat gedwongen vaccinatie niet aan de orde zal zijn. Hier wordt een zelfde soort huichelachtige argumentatie toegepast zoals bij de geleidelijke afschaffing van de vrijheid van meningsuiting o.a. door het “netwerk doorzoekingwet”. Men kan nog alles blijven zeggen wat men denkt maar dat heeft vergaande consequenties, zoals verwijdering van sociale netwerken, de totale sociale uitsluiting van het maatschappelijk leven, via het vogelvrij verklaard worden door officieren van justitie.  Ook de Belgische viroloog Van Ranst gaf in 2019 op een congres, les in angsttactieken om vaccinaties te verkopen. Op vrijdag 10 februari benadrukte Merkel op de G7 top dat ‘de pandemie niet over is voordat alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd.’ Zij is natuurlijk niet de enige die er zo over denkt. Tijdens de Davos Agenda zei Klaus Schwab: “Niemand zal veilig zijn zolang niet iedereen gevaccineerd is.” De hele Great Reset (build back better-kliek) zal er zo over denken. Dat er wereldwijd mensen sterven als gevolg van de vaccins, deert ze kennelijk niet. Maar het gaat om een misdaad tegen de menselijkheid. Verplichte Vaccinatie is een medisch experiment waarop de Code van Neurenberg van toepassing is.

Bron; Nieuwsbrief Franklin ter Horst, 22-02-2021, www.franklinterhorst.nl