WEF waarschuwt voor komende Cyberaanval

World Ecocomic Forum waarschuwt voor komende Cyberpandemie

De leiding van het World Economic Forum (WEF), de kliek achter de Great Reset “build back better”, waarschuwt dat de Covid-19 pandemie kinderspel zal blijken te zijn vergeleken met de volgende crisis. De kreet “build back better” is trouwens niet nieuw want het maakt ook al minstens 15 jaar deel in kringen binnen de Verenigde Naties in het kader van Agenda 2030. Het lijkt mij goed nog even te melden wie er sinds 2020 zitting hebben in de raad van toezicht van het WEF.  Het gaat onder meer om de klimaat fantast Al Gore, oud-vicepresident van de Verenigde Staten, Bilderberger (2013 en 2016Christine Lagarde, voorzitter van de Europese Centrale Bank, Feike Sijbesma, bestuursvoorzitter van DSM en lid van de raad van commissarissen van De Nederlandse Bank (DNB) en Bilderberger Sigrid Kaag (D66) minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Waar komen wij haar naam niet tegen! Sijbesma werd in 2020 benoemd tot speciaal coronagezant voor het ministerie van Volksgezondheid. Zijn broer is directeur bij AstraZeneca, fabrikant van coronavaccins. Zo lopen de lijnen.De genoemde Nederlanders moeten meehelpen Nederland de fuik in te drijven van de “The Great Reset” (BBB) de grote herstart, een ‘vierde industriële revolutie’ en de ‘digitalisering van de mens’ te coördineren. Prominente Nederlanders dus die als trekpoppen van miljardairs en satanische machthebbers ijverig meewerken aan de totstandkoming van een wereldoverheid (Nieuwe Wereldorde).

Dat het World Economic Forum achter de  coronapandemie zit is inmiddels al lang geen geheim meer. Maar deze pandemie zal niet voor de hoeveelheid chaos op de wereld zorgen die nodig is om een echte wereldwijde reset voor elkaar te krijgen. Daarvoor zijn andere dingen nodig, grotere, een veel omvangrijkere crisis. Een crisis die net zoals covid-19 zal worden veroorzaakt door iets dat zich niets aantrekt van nationale grenzen en nationaliteiten en dat derhalve ook weer een oplossing op wereldniveau zal vergen.

Het volgende is wat Jeremy Jurgens, de CEO van het WEF zegt: “Ik denk dat er nog een andere crisis gaat komen. Eén die veel meer gevolgen zal hebben. Eén die sneller zal toeslaan dan dat we hebben gezien bij Covid. De gevolgen zullen veel groter zijn en daardoor zullen de economische en sociale gevolgen ook veel heftiger zijn”. De wereld zal te maken krijgen met een uitgebreide cyberaanval.

En dan de grote baas, voorzitter Klaus Schwab: “Wij weten het allemaal, maar besteden er veel te weinig aandacht aan en dat is het beangstigende scenario van een uitgebreide cyberaanval die de complete elektriciteitsvoorziening zal platleggen, alle transport, alle ziekenhuizen, in feite onze totale maatschappij. Hierbij vergeleken zal de covid-19 crisis slechts kinderspel lijken. Wij moeten de covid-19 crisis dan ook zien als een gelegenheid om ons beter voor te bereiden op een grote cyberaanval en ervoor zorgen dat wij daarop beter zijn voorbereid dan nu het geval is”. Net zoals we voor het begin van de coronapandemie een oefening zagen in de vorm van Event 201, zo is het WEF kennelijk van plan een cyberaanval te trainen om te leren hoe ze met de gevolgen van een wereldwijde cyberaanval om moeten gaan.

Ze zijn in staat om de hele wereld plat te leggen om hun sadistische plannen sneller te kunnen uitvoeren. Ze deinzen er niet voor terug de hele wereldwijde elektriciteits voorziening d.m.v. van een cyberaanval uit te schakelen. Zeker nu we al bijna een jaar zien hoe ze de hele wereld in hun greep hebben gekregen met wat diverse deskundigen beschrijven als de geplande pandemie Covid-19, fake-testen, slavenmaskers, anderhalve meter afstand van elkaar, alles vernietigende lockdowns, en een absurde avondklok. Mochten ze inderdaad een cyberaanval overwegen dan zal de ellende die dit veroorzaakt alles wat de mensheid tot dusver aan narigheid door hun toedoen heeft meegemaakt, kinderspel blijken te zijn.

Bron: www.franklinterhorst.nl