ChatGPT weet ook niet veel

Mensen als kamelen

Webmaster:

“Vliegende schotels (UFO) hebben hun oorsprong van de aarde zelf, uit de tijd van voor de zondvloed. Kun je aanwijzingen daarvoor geven? Waar kan ik die informatie vinden?”

Antwoord ChatGPT:

Er is momenteel geen wetenschappelijk bewijs dat buitenaardse vliegende objecten (UFO’s) hun oorsprong hebben van de aarde zelf, uit de tijd van voor de zondvloed of anderszins. Hoewel er veel rapporten en speculaties zijn over UFO’s en buitenaards leven, is er nog geen concreet bewijs gevonden dat deze verschijnselen op aarde worden veroorzaakt door buitenaardse wezens.

Er zijn echter veel theorieën en ideeën die suggereren dat er in het verleden geavanceerde beschavingen op aarde hebben bestaan die in staat waren tot technologische prestaties die vergelijkbaar zijn met die waarvan sommige UFO-waarnemingen getuigen. Er zijn boeken en websites die deze theorieën verkennen, zoals “Chariots of the Gods?” van Erich von Däniken en “The Ancient Alien Question” van Philip Coppens. Het…

View original post 329 woorden meer