Pater Daniel: Nieuwsbrief XVII.12, 18 maart 2022

Geef Mij je liefde

Kan de wereldfamilie zich verzoenen zonder bloedige mensenoffers?

Oekraïne blijkt een steeds groter wereldconflict te worden. De overgrote westerse media en politici blijven in hun wit-zwart visie olie op het vuur gooien door alle schuld aan Poetin en Rusland te geven, hun eigen oorlogsopbouw, haatcampagnes en onwil tot broederlijke dialoog en samenwerking te negeren. Er is nooit enige algemene verontwaardiging geweest over de NAVO, die eigenlijk na de ontbinding van het Warschau pakt ook ontbonden had moeten worden. Geen verontwaardiging over de tientallen illegale oorlogen met miljoenen doden, gewonden, vernielde landen, de eindeloze vluchtelingenstroom, bittere armoede en ellende. Ook nu niet, al vallen er iedere dag lijken uit de kast in Oekraïne. Dat er laboratoria in Oekraïne zouden zijn voor biologische en chemische oorlogsvoering was volgens Victoria Nuland, de Amerikaanse ondersecretaris voor Oekraïne, pure Russische desinformatie. Achteraf bleek dat er niet alleen een dertigtal laboratoria zijn onder VS-leiding maar dat…

View original post 1.028 woorden meer