Wanneer de gevaccineerden dood en levend zijn: Nanobots veranderen in Black Goo

Door Lee Austin

Zonder twijfel is dit het meest krankzinnige artikel dat ik ooit heb geschreven. “Wanneer de vaxxed dood en levend zijn: nanobots veranderen in zwarte goo”, zal een opschorting van ongeloof door de lezer en een begrip van de satanische agenda van de hogere vrijmetselarij die achter de COVID-19-injecties opdoemt, vereisen.

Vanuit een technologisch referentiekader heeft de mens al de middelen tot zijn beschikking om kunstmatig leven te creëren vanuit een kadaver. Zo zijn er 3D-bioprinters die in staat zijn om bloedvaten te maken van stamcellen op basis van bio-inkt, een materiaal dat wordt gebruikt om kunstmatig weefsel en menselijke organen te maken. In samenwerking met de synthetische biologie kan de definitie van het leven nu gebaseerd worden op een digitale code.

In zijn eenvoudigste bewoordingen is nanotechnologie atomair precieze productie. Tissue engineering is het verwijderen van de dode cellen van een mens en het achterlaten van alleen de eiwitsteiger, die opnieuw wordt bevolkt met stamcellen en geïncubeerd. Zodra het proces is voltooid, wordt het mogelijk om een 3D-orgel te produceren.

Synthetische biologie stelt de mens in staat om computersoftware tekstverwerkers te gebruiken om DNA te maken. Desktop biotech, drukknop DNA. Genetisch gemanipuleerde machines. Eenvoudige bacteriën, kleine robots, die steroïden produceren, de bouwstenen van orgaanprinten. Het bacteriële genoom heeft vijf megabits aan informatie, genoeg om een mens te programmeren.

Het is vrij duidelijk geworden dat de C0VID-19-injectie grafeenoxide-nanobots bevat, die het ijzeroxide in het bloed hemoglobine consumeren. Terwijl de nanobots zich langzaam repliceren, wordt tegelijkertijd een magnetische, metalen structuur in het lichaam geconstrueerd. De bouw is voltooid wanneer het ijzeroxide eindelijk is uitgeput.

Natuurlijk wordt het menselijk leven op een bepaald moment in het proces beëindigd, omdat het lichaam niet kan overleven zonder bloed. En hoewel het lichaam dood is, geloof ik dat de grafeenoxide nanobots zich eindelijk zullen veranderen in een bewuste substantie genaamd “Black Goo” (Donkere Intelligentie).

Als waarschuwing, dit is waar het erg donker en vreemder wordt….

Black Goo Programmable Matter is een intelligent, zelfbewust, zelforganiserend vloeibaar kristal. Het is een magnetische stof die het RF-spectrum binnen het universele 5G-netwerk uitzendt, ontvangt en corrumpeert.

Zodra Black Goo Programmable Matter is ingebed en geactiveerd in de doden, zal het lichaam worden geanimeerd als een voertuig voor demonen.

Black Goo tart de wetten van de fysica in onze fysieke wereld. Het kan zich uitstrekken tot vijfendertig keer zijn omtrek; Bouwt buigzame circuits op de menselijke huid; Insluiten in het lichaam; Functioneren als een bio-sensor die zich zou vormen naar het menselijk lichaam; Als ze gebroken zijn, kunnen de stukjes gemakkelijk weer aan elkaar plakken; Geplaatst op het voorhoofd kan Black Goo gezichtsuitdrukkingen lezen en vertalen; Wanneer het over de keel wordt gestrekt, zet Black Goo spraak om in elektrische signalen. In de toekomst zou het de basis kunnen vormen voor robots met een zacht lichaam.

Black Goo is te zien geweest in vele films zoals Lucy, Stranger Things, Spider-Man 3, Alien Covenant, Prometheus, A Haunting In Connecticut, Ares, The Matrix en The Silver Surfer. Predictive Programming kondigt al dertig jaar de komst van Black Goo aan.

Gemaakt tot een implanteerbare microchip, zou Black Goo Programmable Matter de demonische brandstof kunnen zijn om het merkteken van het beest aan te drijven. Het boek Daniël profeteerde vier verschillende tijdperken, die goud, zilver, brons en ijzer/klei vertegenwoordigden. Tijdens het huidige vierde tijdperk van ijzer/klei zal de mens toegang krijgen tot de steen der wijzen en zijn legendarische alchemistische substantie Black Goo. Het mengen van het ijzer van de technologie, met de klei van de mens, het creëren van een eeuwige Trans-mens.

Luciferianen geloven dat Black Goo Programmable Matter het sterfelijke dubbele helix DNA-genoom van de mens, gemaakt naar Gods beeld, kan transmuteren in een drievoudig helix DNA-genoom dat de Lichtdrager, Lucifer Morning Star, weerspiegelt. Zodra dit gebeurt, wordt de kans op redding tenietgedaan als de mens tot een hybride gruwel wordt.

Alchemie is de occulte wetenschap en zwarte magie kunst van het verenigen van materie en geest. Op fysiek niveau transformeert het proces van het verbranden van loodonzuiverheden de materie van lood in goud via de legendarische steen der wijzen. Alchemie functioneert spiritueel als een mystiek middel van Black Goo Programmable Matter.

“Wanneer de gevaccineerden dood en levend zijn: Nanobots veranderen in Black Goo” Het klinkt vreemd totdat je je realiseert dat we vechten tegen de machten van de duisternis.

Lee Austin is de auteur van “Morning Star’s Tale”; https://morningstarstale.com

Bron

Ter info: https://dirtyworld1.wordpress.com/2021/12/25/wenn-die-geimpften-tot-und-lebendig-sind-nanobots-verwandeln-sich-in-black-goo/