Totale black-out: dit is wat er gebeurt

EINDTIJDKLOK

In een artikel in ‘Panorama’ daterend van eind oktober 2021, met als titel: “Chaos en paniek: dit gebeurt er in Nederland bij een totale black-out”, wordt gesteld dat het zeker is dat er op een dag een totale black-out komt in Europa. Het zou bijna zover geweest zijn in januari 2021, door een stroomuitval in Kroatië, die het hele Europese net dreigde neer te halen. Maar wij verwachten heden een stroomuitval als gevolg van de zogenaamde “cyberpandemie”.

Er wordt gekeken naar de eerste 48 uur: wat zal er zoal gebeuren wanneer de stroom uitvalt?

Uur 0:

Alles wat afhankelijk is van netstroom valt van het ene op het andere moment weg. Apparaten thuis, op school en op kantoor werken niet meer. Internet valt ook weg op alle laptops, simpelweg omdat modems het niet meer doen. Mensen in liften zitten plots vast. Buiten vallen alle verkeerslichten uit. Chaos op…

View original post 393 woorden meer