De controlemaatschappij als het nieuw normaal

EINDTIJDKLOK

Onderstaand artikel van Maarten Verheyen van Beurs.com legt heel eenvoudig uit waar we (met rasse schreden) naartoe aan het evolueren zijn.

In mijn nieuwsbrief over CBDC’s (central bank digital currencies) gaf ik reeds aan hoe centrale banken en overheden straks de volledige controle krijgen over onze financiën. Via CBDC’s zal men kunnen bepalen waaraan jij je centen spendeert. 

Maar helaas is dat maar een deel van het verhaal.  Steeds meer puzzelstukjes komen langzaamaan op tafel te liggen waarmee de contouren van het “nieuwe normaal” steeds duidelijker worden.

We zagen bijvoorbeeld ook al de vaccinatiepaspoorten, of de green pass, waarmee ons doen en laten in de reële wereld getraceerd en gestuurd kan worden.  Via het vaccinatiepaspoort weet de overheid waar je bent geweest, hoe lang je er bent geweest en eventueel ook nog met wie. Vandaag nog allemaal onder het mom van Covid19, maar je kan je zo voorstellen dat…

View original post 563 woorden meer