Over de Waarheid achter

Het alziend ‘Oog’ van de Vrijmetselarij (Video: klik hier)

  • Dat we dit ‘oog’ steeds vaker zullen zien opduiken heeft ermee te maken dat ‘men’ (diegenen die achter de controle maatschappij zitten), ons hiermee programmeren.Dit heet conditioneren en dat wil zeggen doordat je stelselmatig telkens opnieuw met dezelfde afbeeldingen of bewoordingen geconfronteerd wordt, het als het ware de gewoonste zaak van de wereld wordt. Het word je met de paplepel ingegoten en er is geen haan die er naar kraait. Doordat je ermee opgroeit wordt het vertrouwen gewekt. Dit is zo’n subtiele manier van programmeren dat je het nog niet eens in de gaten hebt; en de kwaaie praktijken die er achter zitten zul je al helemaal niet zien, tenzij God je de ogen opent!
  • Dit conditioneren is een onderdeel van de voorbereiding op de komst van de Antichrist en een totalitaire ‘politie’staat. 9/11/2001 heeft de wereld veranderd. Zij is sinds die dag niet meer hetzelfde. De Duisternis liet zich toen open en bloot zien wat nu alleen nog maar erger zal worden. Er is een wereld van angst gecreëerd (de zekerheid dat je veilig en rustig op straat rond kunt lopen is het volk weggenomen) en daar wordt heel handig op ingespeeld; de mens heeft behoefte aan veiligheid. En die komt er… althans dat denkt ‘men’ (= de argeloze burger). Meer politie, regeringen die gaan samenwerken, denk aan het verenigd Europa. Ze beloven er alles aan te doen om terroristen te pakken, om je te vaccineren, om je te beschermen.
  • De rest is bekend: paspoorten met vingerafdruk en biometrische gegevens en weet ik wat nog meer, met uiteindelijk de Veri-chip. De werkelijke achtergronden van de huidige wereldpolitiek met haar globalistische machtsstructuren is in staat tot het scheppen van de perfecte menselijke slaaf.

DE WAARHEID ACHTER

  • Propaganda werd en wordt doelbewust ingezet om de publieke opinie te beïnvloeden. Censuur wordt daarbij toegepast om informatie die naar het publiek gaat te controleren. Deze vormen van manipulatie zijn gericht op stabilisatie van macht. Iets wat niet waar is kan ook als waarheid verkondigd worden doordat geen volledig zicht bestaat op de echte waarheid. – Carina van Uffelen

  • Hoe gemakkelijk is het om mensen een leugen te laten geloven, en hoe moeilijk is het om het weer ongedaan te maken! – Mark Twain

  • Veel meer dan onze talenten, zijn het onze keuzes die bepalen wie we werkelijk zijn. – J. K. Rowling