VN Agenda 21/2030

Lezing Rosa Koire (NL subs) over VN Agenda 21/2030

Rosa Koire foto

In het vorige artikel met het openhartige interview met voormalig VN-directeur Călin Georgescu heb je kunnen horen hoe de Verenigde Naties zijn overgenomen door infiltratie van oligarchen en welke rol de VN in het huidige wereldklimaat speelt in nauwe samenwerking met het Wereld Economic Forum.

Als een logisch vervolg op dat interview heb ik een zeer informatieve en belangrijke lezing vertaald van Rosa Koire die dieper ingaat op Agenda 21 (uit de koker van de VN), tegenwoordig beter bekend als Agenda 2030, de agenda voor ‘Sustainable Development’ ofwel duurzame ontwikkeling.

Tot in detail laat zij aan de hand van documenten en illustraties zien welke agenda er wordt uitgerold, waardoor steeds meer individuele vrijheden verdwijnen. Wat zeer opmerkelijk is, is dat deze lezing dateert van 2012, terwijl alles wat ze daarin benoemt nu steeds zichtbaarder wordt in de realiteit. Het is alsof ze verder ingaat op Călin Georgescu, terwijl zij de mensheid 10 jaar geleden dus al waarschuwde voor wat er zou gaan komen.

Wat deze lezing zo bijzonder en zo belangrijk maakt, is dat de meesten van ons de plannen van Agenda 21/2030 die ze bespreekt in het dagelijks leven nu tot uitvoering gebracht zien worden. De klimaatverandering, de ene crisis na de andere, boeren en bewoners die van het platteland worden verdreven, het onder controle brengen van ons doen en laten en alles wat we consumeren; ze benoemt het allemaal, want het is tot in detail terug te vinden, wat ze ook daadwerkelijk laat zien. Het wordt nu in een rap tempo uitgerold waardoor de hedendaagse realiteit haar verhaal slechts bevestigt en illustreert.

Behind the green mask

Rosa Koire is helaas in mei 2021 overleden. Zij was eerder forensisch adviseur in onroerend goed, gespecialiseerd in taxatie van domeinen. Ze werkte voor het Californische Ministerie van Transport als getuige deskundige op het gebied van landgebruik. Door haar ervaringen in haar werk is ze overal ter wereld lezingen gaan geven om iedereen te waarschuwen voor de enorme en draconische gevolgen van ‘duurzame’ ontwikkeling’ op privé-eigendomsrechten, voor het boerenbedrijf, de visserij, de middenstand en de individuele vrijheid en rechten van de mens, die nu overal in het geding zijn. Ook schreef ze het boek ‘Behind the Green Mask: U.N. Agenda 21’.

Haar lezingen zijn dermate waardevol en actueler dan ooit dat ze door iedereen gezien en gehoord zouden moeten worden, vandaar deze video met vertaling.

In februari 2021 heeft Willem Engel haar nog geïnterviewd, slechts een paar maanden voordat ze vrij plotseling is gestorven. Dat interview zal ik voorzien van ondertiteling en binnenkort ook publiceren. Zie hieronder haar lezing waarin duidelijk wordt waarom en vooral ‘hoe’ er wereldwijd jacht wordt gemaakt op privé-bezit en bewoners van het platteland en de buitengebieden, maar ook op iedere burger. En waar dat toe gaat leiden als we nu niet opstaan en ‘nee’ gaan zeggen tegen deze plannen.

Klik op de foto om naar de video te gaan.

Rosa Koire foto lezing

>>> https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2023/01/28/lezing-rosa-koire-nl-subs-over-vn-agenda-21-2030/