C19+C: Wereldwijd bedrog

Covid-19 en Corona; een wereldwijd bedrog op weg naar een totalitaire samenleving

Document Ruud Karsten, document update 9 juli 2021

Een kritische analyse vanuit gelovig perspectief

Het lezen van dit document vraagt moed. Daarom wil ik beginnen met je een hart onder de riem te laten steken door Amazing Polly St. George, een Canadese vrouw, journalist en schrijver, die heel veel publiceert over de huidige gebeurtenissen in de wereld, en over psychologie, geloof en filosofie.

Ze heeft het laatste jaar in haar vlogs in het bijzonder het bedrog – jawel! – rond de corona-pandemie aan de orde gesteld. Zij weet haarscherp de verbanden aan te tonen tussen degenen die wereldwijd in een fascistisch samenspel tussen overheid en corporaties al lange tijd de feitelijke wereldmacht in handen hebben, en hun machtsspel nu direct uitspelen over de hoofden van de gewone mensen.

Maar ondanks haar ongetwijfeld ontmoedigende arbeid, weet Amazing Polly een bijzondere blijheid te behouden. Die blijheid, die vreugde is ontegenzeggelijk geïnspireerd op God. In de nevenstaande tekst roept zij ons op om ons aan Hem vast te houden, en net als zij op Hem te vertrouwen. “Dán kan onze menselijke geest NIET worden gebroken”. “Vindt vreugde”, zegt zij ook.

Accepteer dat de wereld niet meer terug zal gaan naar wat ze was. Richt je daarom, net als de fascist Klaus Schwab van het World Economic Forum, een van de aanstichters van het grote kwaad van dit moment, óók op iets nieuws, maar dan in de tegenovergestelde richting, in de richting van God, van het goede, en het schone!